26 Septiembre 2022Entrevista completa de Christian Betoret de l'Almanac de tardor de 2022

  1. Com has viscut l’evolució del Mas de la Sala durant els 28 anys de vida?

Al llarg de tots aquests anys hem viscut plegats una evolució realment espectacular, tenint en compte que es va començar el projecte sense experiència ni professionalitat. Les ganes  de tots plegats per anar a més ha fet que Mas de la Sala s’hagi convertit en un lloc de referència al Bages. Deixant de banda la inversió en les instal·lacions, que han transformat la cara visible de l’establiment, marcaria dos punts d’inflexió. El primer seria la certificació amb la ISO i la Q de Qualitat, que ens va donar seguretat i professionalitat i el segon seria el canvi de Hostal del Camp a Mas de la Sala, l’any 2015, posicionant l’establiment clarament cap al producte de proximitat i anant de la ma dels agents turístics de la zona. També ressaltaria el granet de sorra que han anat aportant totes les persones que han passat pel Mas de la Sala, juntament amb la implicació de la família Sala.

  1. Que t’aporta el títol oficial de Sommelier?

M’ha aportat una motivació extra, coneixement i seguretat, que he pogut aplicar professionalitzant el servei i oferint una visita amb tast de vins DO Pla de Bages a les nostres instal·lacions.

Es un món que m’apassiona i al quin dedico moltes hores en el meu temps lliure.

  1. Com veus el turisme al Bages?

Crec que anem pel bon camí, crec que hi ha un potencial increïble per donar a conèixer. s’ estant fent les bases per poder ser un destí potent, però segueixo pensant que històricament al Bages, cada actor ha anat a la seva, trobo a faltar que tots els actors, tant públics com privats marquin una estratègia comú i que hi destinem més recursos.