28 Marzo 2022Entrevista completa de Nina Pont de l'Almanac de primavera de 2022

Nina Pont Arnaiz, presidenta del Manresa Club Bàsquet Femení i gerent de Publizone Network, distribuidor oficial de Ecofrog, sistema de neteja amb agua d’ozó, respectuós amb el medi ambient i saludable per als seus usuaris,  tant per a particulars com professionals.

1- Quines creus que han estat les claus de l’exit que heu tingut com a club?

Les claus son haver agrupat tota la feina que s’ha vingut fent durant els darrers 30 anys en les escoles, sobretot en l’escola Joviat. Hem creat un projecte a on tenim clars els objectius: obrir el bàsquet femení a la ciutat de Manresa, ser referents en la línea preferent, apropar l’esport femení i la dona i potenciar l’àrea social i econòmica. Hem sortit amb 25 equips femenins de totes les edats, creant un projecte de becar jugadores tant d’aquí com de l’estranger, insistir amb els valors esportius i educatius, i tenint una clara identificació amb els valors del treball, esforç, humilitat i ambició per seguir creixent com a esportista i com a persona. El clar objectiu és tornar a posicionar el bàsquet femení a on Manresa es mereix estar, dalt de tot.

2- El Bages esta immers a esdevenir una destinación turística modèlica del Segle XXI, des de Publizone Network, com pots ajudar?

La meva empresa está molt centrada en tot el món sostenible, per tant, quants más usuaris tenim dels nostres productes Ecofrog més orgullosa em sento de poder contribuir a tenir la nostra comarca más neta i lliure de químics, que al final siempre van a parar als postres rius. Tots els productes que distribuim contribueixen a eliminar el 90% dels productes químics i garantir una millar qualitat de vida per als usuaris. 

3-L’esport femení està en “auje”, és l’oportunitat de passar-se al nivell que li pertoca?

Rotundament si. És el moment de la dona i per molts motius. En el sector de l’esport ja s’està veient l’interès que s’està generant en diferents esports i en el bàsquet. Físicament no podem pretendre estar al nivell dels homes per questions fisiològiques obvies, però la dona ofereix un altre nivell de joc, molt interessant i molt tècnic. Ara només cal que la premsa i l’espectador ens doni un cop de mà per començar a omplir els pavellons.