INAUGURACIÓ NOVA ENTRADA

17 Junio 2016Inauguració de la nova entrada del Mas de la Sala

El divendres 17 de juny s’ha inaugurat oficialment l’adequació de l’entrada al Mas de la Sala.
Amb la col·laboració del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Pla de Bages, cada Celler integrant de la mateixa ha plantat i apadrinat un cep, mostrant, entre tots, totes les varietats conreades al territori. A més s'ha erigit una barraca de vinya al bell mig de l’espai enjardinat. Aprofitant l’avinentesa, també s’ha plantat i apadrinat per productors de casa nostra, una olivera de cada varietat autòctona; Vera, Corbella i Verdal Manresa.
S’ha habilitat, integrat al jardí, una àmplia zona d’aparcament de bicicletes amb endolls. Alhora, també s’ha adequat en l’aparcament, un espai de recàrrega de vehicles elèctrics i, una estació de neteja d’autocaravanes amb la seva zona d’aparcament.
L’acte el va presidir el Conseller d’Empresa i Coneixement, Sr. Jordi Baiget i va aglutinar bona part de la representació pública local; Alcalde de Sallent Sr. David Saldoni i President del Consell Comarcal Sr. Agustí Comas, entre altres. A més una molt bona representació d’agents privats tant del sector turístic com d’altres; Sr. Pere Casals President de la Cambra de Comerç, Sr. Josep Alabern d’Aigües de Manresa, Sr. Josep Huguet ex Conseller de Turisme, Srs. Benvingut Aligué i Jordi Perich dels Fogons del Bages, Sr. Jordi Vilaseca de l’Escola Joviat, Sr. Fèlix Noguera de Regió7, Sr. Elies Sala d’Alícia... i, evidentment una amplíssima representació dels Cellers de la DO Pla de Bages!
Ha donat la casualitat que ha coincidit amb el cap de setmana de Benvinguts a Pagès i s’ha ofert el dinar basat amb el mateix menú ja que el Mas de la Sala hi participa.
La jornada ha discorregut d’una manera molt propera, sense gaires formalismes, mostrant que la col·laboració és una important manera d’evolucionar i millorar; aquest és el camí a seguir!