L'ENTREVISTA DE L'ALMANAC

21 Diciembre 2015L'entrevista completa de l'Amanac Hivern 2015-2016

Amb Joan Oliver Morey, director del Parador de Cardona

-Com valores l’activitat turística a Cardona com a part implicada.

L’activitat turística és el motor de Cardona; un poble de 5.000 habitants que treballa amb moltes ganes per ser un referent en l’oci cultural amb el Castell de Cardona i Les Mines de Sal, i en l’oferta hotelera ja que és el municipi del Bages amb major nombre d’unitats d’allotjament. Tot sumant la gastronomia i el comerç conformen una oferta variada que es veu reforçada amb events locals com: El mercat dels diumenges, La Fira de la Llenega, La Festa Major de Cardona, Carnavals o La Fira Medieval.

-Com es potencia el nostre territori desde El Parador?

Captant turisme nacional i internacional amb una oferta atractiva que mostri els encants dels que disposem al Parador de Cardona i els seus voltants. Un cop tenint-los aquí, els informem de les diferentes opcions que tenen per gaudir en l’entorn: activitats d’esport, visites culturals, enologia, gastronomia, paisatges… Tot plegat, oferim el paquet recentment creat Viu el Bages per crear sinèrgies i donar a conèixer el potencial de la comarca.

- Recentment heu acollit la 2ª Nit del Turisme a Cardona i també estàs implicat en la Caixa Regal de Viu el Bages. Dona un motiu pel qual el bagenc la regali.

El passat 2 de Desembre vàrem cel.lebrar la 2ª Nit del Turisme al Bages reunint a empresaris de la comarca i les principals autoritats per tal de seguir fent l’esforç de potenciar el nostre  producte i donar-ho a conèixer dins i fora de la comarca. Cal destacar el nexe d’unió que va donar lloc a aquest event i que varen ser 4 dels principals referents de la comarca: Montserrat, Món Sant Benet, Mas de la Sala i Parador de Cardona.
El principal motiu per regalar la capsa regal Viu El Bages és que el bagenc promociona la seva terra de forma indirecte regalant un producte que recull moltes i variades opcions per gaudir de l’oci a la pròpia comarca.