Hotel restaurant per a convencions o esdeveniments empresarials, reunions, incentius, cursos de formació, presentacions… el Mas de la Sala pot ser la prolongació de la seva empresa.

Situats en un immillorable punt de trobada, just on creuen els dos eixos més importants de la Catalunya Central, l’eix transversal (C-25) i l’eix del Llobregat (C-16), trobaran un complex hoteler de quatre estrelles rodejat de camps de gramínies i boscos de ribera, un paisatge singular i característic del Pla de Bages.

Les sales, polivalents, permeten diversos tipus de muntatges i tenen característiques i aforaments diferents per a poder donar una resposta idònia a cada necessitat: l’espai Les veles té una capacitat de fins a 300 assistents. Els jardins, a la vista de la piscina, al costat del pou o de la barraca de vinya, o el celler són indrets molt especials adequats per a celebrar-hi aperitius de benvinguda o coffee breaks… També hi ha la possibilitat d’allotjar-se en el mateix recinte (en el cas de necessitar més habitacions que les disponibles, estem en contacte amb tots els altres allotjaments de la comarca i, per tant, podem gestionar les reserves).

image

Disposem d’equipament professional, tant tecnològic com humà, per a desenvolupar satisfactòriament la sessió de treball.

També oferim diferents activitats de lleure, ja sigui com a relaxació al finalitzar la jornada o com “team-building”i “coaching” de treball en equip per a fomentar la comunicació, la competència i la creativitat.

Al hotel comptem amb un total de 26 habitacions (individuals, dobles i suites) equipades amb bany complert, climatització, telèfon, televisió, connexió ADSL, wifi, caixa forta, assecador de cabell... i, a l’estiu, ús de la piscina (confirmar disponibilitat)

Al restaurant la varietat és el nostre principi, entrants freds i calents, carns i peixos, postres d’elaboració pròpia... Plats tradicionals entre d’altres més avantguardistes donant la màxima importància als productes de la nostra terra. Per a cada tipus de celebració disposem d’una àmplia i adient oferta.

Des del Mas de la Sala estem compromesos amb el territori i la qualitat. Tenim compromís en complir les normes i reglaments oficials que apliquen a l’hotel i restaurant i també en aplicar i complir tots els requisits de la Normes de Qualitat marcades pel segell Destí Biosphere- Paisatges de Barcelona. Som establiment col·laborador del Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central que promou un turisme responsable però, alhora, fent partícips a la gent d’aquí.

Servei de càrrega per a vehicles elèctrics

Hotel restaurant amb carregadors per vehicle elèctric. Si Vostè ens visita amb un vehicle elèctric, disposem de aparcament exclusiu on podrà endollar.