Per què trobarà el caliu i la proximitat d’una empresa familiar dins d’una gran professionalitat fruit dels més de 25 anys d’existència i d’un equip en formació continua.

Perquè ens pot considerar com una eina, al seu abast, que l’ajudarà a aconseguir objectius empresarials.

Perquè, amb tot el ventall de propostes d’activitats, premiarà al seu equip.

Perquè col·laborarà amb empreses compromeses amb el medi ambient.

Perquè col·laborarà amb empreses compromeses amb la societat.

Perquè col·laborarà amb empreses compromeses amb el territori.

Hotel restaurant per a convencions o esdeveniments empresarials, reunions, incentius, cursos de formació, presentacions… el Mas de la Sala pot ser la prolongació de la seva empresa.

image

Com?

Oferint un immillorable punt de trobada, just on creuen els dos eixos més importants de la Catalunya Central, l’eix transversal (C-25) i l’eix del Llobregat (C-16), trobarà aquest complex hoteler de quatre estrelles rodejat de camps de gramínies i boscos de ribera, un paisatge singular i característic del Pla de Bages.

Oferint diferents activitats de lleure, ja sigui com a relaxació al finalitzar la jornada o com “team-building”i “coaching” de treball en equip per a fomentar la comunicació, la competència i la creativitat.

Comptant, a l’hotel, amb un total de 26 habitacions (individuals, dobles i suites) equipades amb bany complert, climatització, telèfon, televisió, connexió ADSL, wifi, caixa forta, assecador de cabell... i, a l’estiu, ús de la piscina (confirmar disponibilitat)

Oferint, al restaurant, la varietat com a principi, amb entrants freds i calents, carns i peixos, postres d’elaboració pròpia... Plats tradicionals entre d’altres més avantguardistes i donant la màxima importància als productes de la nostra terra. Per a cada tipus de celebració disposem d’una àmplia i adient oferta.

Trobant en el Mas de la Sala una empresa compromesa amb el territori i la qualitat. Tenim compromís en complir les normes i reglaments oficials que apliquen a l’hotel i restaurant i també en aplicar i complir tots els requisits de la Normes de Qualitat marcades pel segell Destí Biosphere- Paisatges de Barcelona. Som establiment col·laborador del Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central que promou un turisme responsable però, alhora, fent partícips a la gent de cada territori. Tenint un servei de càrrega per a vehicles elèctrics, cotxe, moto i bicicleta. Tenint una pèrgola amb plaques fotovoltaiques que ens genera energia verda i tenint present l’eficiència en qualsevol nova reforma…