Hotel restaurant ideal per a bicicletes, espai per guardar-les, carregadors per a bicicletes elèctriques, camins i corriols a tot el voltant.

Restaurant hotel ideal per a famílies, espai per a passejar i córrer amb tranquil·litat, habitacions familiars àmplies...

Hotel restaurant ideal per a Enoturisme, per respirar la DO Pla de Bages, construccions de pedra seca, el picapoll d’Artés...

Restaurant hotel ideal per a conèixer la gastronomia local, horta, encapçalada per l’esbargiria blanca i la col verda manresana passant per les varietats de tomàquet, de Cal Climent i de Les Arnaules, ous de pagès dels veïns de Casa Coll, porc Ral d’Avinyó i de Palou, conill de Viladordis, pollastres de Sant Joan de Vilatorrada, la nostra botifarra... i el bacallà a la manresana...

Restaurant hotel ideal per a empreses, espais, serveis, ubicació i, sobretot, facilitats per a satisfer les necessitats...

Hotel restaurant ideal per a nuvis, entorn, ubicació, facilitats... somia, imagina i fes-ho realitat...

Qui som

Restaurant i petit hotel al bell mig del Pla de Bages, entre el riu Llobregat i la Sèquia de Manresa, rodejat de camps de secà i a tocar de les vinyes de la DO Pla de Bages, configurant un paisatge singular, presidit per la omnipresent mirada de la cara nord de la Serralada de Montserrat i a menys d’una hora de Barcelona.

L’heretat de La Sala de Sant Ponç està documentada ja des del Segle XII i, es diu, que un avantpassat de la família fou el noble Sal·la, fundador juntament amb la seva esposa Ricarda del Monestir de Sant Benet en el segle IX.

El nostre avi Valentí, a principis del segle XX, va superar la fil·loxera replantant tota la vinya però, immediatament després, va començar l’era de la industrialització, deixant a la pagesia sense mans per treballar la terra. Va haver d’abandonar la vinya i reconvertir-la en camps de cereals.

Sembla que era ahir quan escoltàvem, de ben petits, al nostre pare Joan profetitzant un altre canvi. El dia 1 de desembre de 1994 deixàvem enrere la granja i obríem les portes del restaurant i, posteriorment, de l’hotel, fent realitat la seva visió i, conseqüentment, iniciant el nostre projecte familiar i compartit per les tres famílies.

Som fruit de les nostres arrels, del què ens envolta... el Mas de La Sala reflexa la nostra manera de ser, al respecta a l’heretat que representem, a les tradicions i la cultura del nostre estimat Bages, al tracte familiar proper i sincer.

Territori, gastronomia i vi van agafats de la mà, no hi ha un sense l’altre. Aquesta combinació tan simple és la raó per la qual cada indret és diferent i genuí!

Plats de tota la vida posats al dia, dels de les àvies, dels xup-xup, dels sense presses... fent servir els productes de proximitat i de temporada que ens obsequia la terra que ens envolta, amb especial estima als vins de la DO Pla de Bages i caves d’Artés, capital bagenca del cava.

Veniu, gaudiu i viviu la vostra experiència!

BENVINGUTS AL MAS DE LA SALA!


El nostre compromís

La conseqüència de tot això fa que la nostra política d’empresa sigui la de buscar sinèrgies comarcals tan creadores de riquesa com solidaries i, sempre, tenint el màxim de cura amb el medi ambient.

Busquem diferenciar-nos mitjançant un tracte educat, amable i familiar; posant en valor la tradició, els productes de proximitat, l’oferta infantil i l’educació en l’alimentació saludable, així com en la sostenibilitat.

Tenim compromís en complir les normes i reglaments oficials que apliquen a l’hotel i restaurant i, també, en aplicar i complir tots els requisits de la Normes de Qualitat marcades pel segell Destí Biosphere- Paisatges de Barcelona. Aquest vetlla, no només per les mesures mediambientals de protecció al medi ambient, sinó també per la igualtat d’oportunitats entre races i sexes, així com en la integració al món del treball de persones amb disminucions i mancances; també en la protecció i conservació del patrimoni, de la flora i de la fauna autòctona, així com en la millora contínua dels processos interns.

Molts petits passos fan grans canvis. El nostre entorn ho agrairà.


Germans Sala Blanch