L'ENTREVISTA DE L'ALMANAC

26 Junio 2017Entrevista completa de l'almanac Estiu 2017

Entrevista completa de l'almanac Estiu 2017

Amb Kevin Urbaneja Márquez. Responsable de Tracks de Bacus.

 

_ Què t’ha motivat a crear Tracks de Bacus unint el món de la bicicleta amb el del vi?

Primer de tot l’afició per aquests dos mons, en segon lloc les enormes possibilitats del Bages per crear rutes de bicicleta tot terreny (btt) i per últim la manca d’oferta atractiva en les rutes autoguiades a la comarca

_ A l’hora de crear les rutes i involucrar-hi els actius que creies importants fer-los partícips, quines respostes has rebut?

Diverses. Una sorpresa agradable va ser que tres dels cellers “petits” van estar-hi molt interessats: Artium, Fargas-Fargas i Mas de Sant Iscle.Amb els allotjaments va ser força més fàcil i amb els restaurants hi ha de tot, a alguns els interessa molt el projecte i el perfil de clients i a altres no tant.

_ Com veus el Bages turísticament parlant?

El veig amb moltíssim potencial, per la diversitat del catàleg d’indrets per visitar, per la bona oferta gastronòmica i per la creixent creació d’indrets on allotjar-se. La bona comunicació de la comarca i la proximitat amb Barcelona són factors que hem d’aprofitar per mostrar aquest territori als visitants.I sobretot perquè cada vegada som més els bagencs que creiem en el Bages com a destí turístic de qualitat i diversitat.