TASTEM EL BAGES AMB...

11 Enero 2018Tastem el Bages amb l'Obaga de l'Agneta

Aquesta vegada té el torn el món de l'oli...

I és que algunes de les preguntes que ens fa el Sergi Camara és: Sabeu que al Bages es fa oli? i que el territori té oliveres milenàries?? i que algunes d'aquestes oliveres són autòctones del Bages....

Segur que molts li respondríem que no ens sabem res.... doncs SI, vivim en un territori RIC molt RIC, en patrimoni, en producte, en productors, en gastronomia, en cultura... què més podem demanar?? doncs sí, demanem que el gaudim i que en presumim perquè potser no som concients del què tenim.

Com que a  la finca de l'Obaga de l'Agneta estan d'obres i que ara al mes de gener la tarda és molt curta ens fa decidir que aquesta vegada no hi anirem de visita (queda pendent) sinó que farem un tast directament a casa nostra.

El Sergi ens obra un món nou, el món de l'oli que com diuen alguns: Or líquid. Ens explica les característiques dels olis bagencs, les olors, el paladar.... en fi tota una experiència pels sentits.

I com sempre acabem tots plegats disfrutant d'un bon sopar i com no podia ser d'altra manera maridat amb els seus olis i amb els vins de la D.O. Pla de Bages.