25 Diciembre 2017Entrevista completa Pilar Goñi per l'almanac d'hivern 2018

Preguntes Pilar Goñi

  1. El Bages necessita donar-se a conèixer  tan al propi bagenc com els forans; creus que els mitjans de comunicació que dirigeixes fan aquesta funció?
  2. Tens algun tipus de novetat referent a la programació de Canal Taronja per aquest 2018 que la puguis explicar?
  3. Estàs implicada amb Bages Impuls, associació en pro al turisme al Bages; com veus el futur turístic de la comarca?

 

  1. El Bages necessita donar-se a conèixer  tan al propi bagenc com els forans; creus que els mitjans de comunicació que dirigeixes fan aquesta funció?

-Som plenament conscients de la importància de col.laborar amb totes les iniciatives que es porten a terme des de l’administració o des dels particulars per promocionar el turisme d’interior. Segur que farien falta més ajudes econòmiques però som persones amb un alt grau d’imaginació i de força, i d’empenta i d’esperit col.lectiu i de treballar en equip. Estic convençuda que ens en sortirem però ens HO HEM DE CREURE, en majúscules.

  1. Tens algun tipus de novetat referent a la programació de Canal Taronja per aquest 2018 que la puguis explicar?

-Les programacions comencen el setembre i per tant estem en plena temporada. Sí que vull insistir en el programa novetat d’aquesta temporada que ha estat ‘Sempre amunt’ dirigit i presentat per Carles Jódar que ha estat un referent a la Catalunya central en el món dels castellers i ‘Fem territori’, un magazine televisiu d’Eli Pagan i Sergi Lladó que cada setmana repassa totes les activitats festives, culturals i turístiques que es fan a les comarques catalanes centrals.

  1. Estàs implicada amb Bages Impuls, associació en pro al turisme al Bages; com veus el futur turístic de la comarca?

-El futur de la comarca passa per tots i cada un dels habitants de casa nostra. No és el primer cop que algú porta un forani i queda al.lucinat amb el Parc de l’Agulla, amb el Passeig de Manresa o amb Montserrat. Per tant, hem d’intentar mirar-nos-ho amb els ulls de la gent de fora i segur que fent un esforç col.lectiu ens en sortim.