PACK INTRODUCCIÓ A LA DO PLA DE BAGES

100 € / pers. REGALA EL PACK

Envia un correu a hotel@masdelasala.com i t'enviem un xec regal

Voleu conèixer els vins del Bages? Els seus cellers? La seva història?

Aquí podreu!

Prèvia reserva, cada Dissabte a les 12:00 h i de Dilluns a Divendres a les 11:00 h podreu conèixer una mica d’història explicada des del Mas de la Sala.

Sabeu que és un Geoparc Mundial Unesco? Voleu conèixer l’evolució de la D.O. Pla de Bages? Voleu saber el paper de la finca de la Sala de Sant Ponç? Sabeu que ens diferencia d’altres D.O? Sabeu quin element tenim únic al món?

També farem una introducció als nostres vins per tal de que tingueu moltes ganes d’anar a visitar els cellers de la D.O. Pla de Bages. Així doncs, tastarem tres vins, de tres cellers diferents de la nostre D.O. i un oli de les nostres varietats autòctones.

Duració: 1h

Un cop instal·lats, sopeu -opció de dinar l’endemà enlloc de sopar-, còmodament, el Menú de temporada de km. O al nostre restaurant. Assaboriu els vins, els productes i la cuina del Bages.

Recupereu forces a la vostra habitació i, de bon matí, esmorzeu al nostre variat bufet amb productes de proximitat. Ara és el moment per a gaudir de la visita!

 

PD Diumenge no fem aquesta visita -per a grups, consultar-, teniu la opció de fer la visita Dissabte matí i, després, dinar enlloc de sopar. D’aquesta manera teniu tota la tarda lliure.

 

 

Formulari reserva

AVÍS LEGAL: Les dades consignades en aquest formulari s’utilitzaran únicament i exclusivament amb la finalitat d’enviar informació al destinatari mitjançant correu electrònic i per aquesta raó no es conservaran en cap base de dades i s’esborraran un cop s’hagi efectuat l’enviament i s’hagi respost la petició al correu electrònic indicat.