ESSÈNCIES BAGENQUES

COMPRAR

REGALA EL PACK

Envia un correu a hotel@masdelasala.com i t'enviem un xec regal

 

Al matí, tast d’introducció a la D.O. Pla de Bages

Vols conèixer els vins del Bages? Els seus cellers? La seva història?

Aquí podràs!

Prèvia reserva, cada Dissabte a les 12:00 h i de Dilluns a Divendres a les 11:00 h podràs conèixer una mica d’història explicada des del Mas de la Sala.

Saps que és un Geoparc Mundial Unesco? Vols conèixer l’evolució de la D.O. Pla de Bages? Vols saber el paper de la finca de la Sala de Sant Ponç? Saps que ens diferencia d’altres D.O? Saps quin element tenim únic al món?

També farem una introducció als nostres vins per tal de que tinguis moltes ganes d’anar a visitar els cellers de la D.O. Pla de Bages. Així doncs, tastarem tres vins, de tres cellers diferents de la nostre D.O. i un oli de les nostres varietats autòctones.

Duració: 1h aproximadament

Per dinar o per sopar, tu tries! Menú degustació de proximitat maridat amb vins del Bages

 

Coneixes els productors del Bages? Els productes de temporada de Cal Climent del regadiu de La Sèquia de Manresa? I el regadiu del Llobregat i del Cardener? El porc de Palou o el Ral d'Avinyó? Els ous de pagès dels veïns de Casa Coll o el conill de Viladordis o el pollastre de Sant Joan? I saps perquè el bacallà és peix d'interior? El Christian, el nostre sommelier, us maridarà cada plat amb un vi del Bages! 

Al Mas de la Sala pots gaudir de una experiència gastronòmica del tot bagenca. Posem al plat els productes de cada temporada del Bages amb respecte a les tradicions i perquè creiem en l'economia circular, en col·laboracions i complicitats... I tu, també hi creus? Ets dels nostres?

 

Aperitiu:

Brou del pelegrí; caldo vegetal de benvinguda.

Tast d’olis d’oliva verge de les 3 varietats autòctones del Bages.

Secallona artesana de Casserres.

Entrant fred de temporada i de proximitat.

Entrant calent de temporada i de proximitat.

Llom de bacallà amb guarnició de temporada i de proximitat.

Carn amb guarnició de temporada i de proximitat.

Assortiment de formatges artesans del Bages.

Postres amb nom propi.

Cada plat maridat amb un vi del Bages.

Aigua inclosa.

Cafè NO inclòs.

Si vens a dinar acompanyat, sàpigues que aquest menú només es servirà per a taula sencera, exceptuant nens.

 

 

A la tarda, coneixes el Gin Bages?

Gaudeix de la tranquil·litat dels jardins, del cant de la natura i de les comoditats de la teva habitació acompanyat de un Gin tònic molt especial, el Gin Bages, ginebra amb tots els aromes dels camps i boscos de la nostra terra.

 

A la nit, gaudeix de la nostra suite domòtica.

Tindràs a la teva disposició la suite domòtica amb banyera d’hidromassatge en la que et podràs relaxar, troba l’ambient que més t’escaigui tot esperant l’esmorzar de proximitat per recuperar forces.

343’-€ / per les dues persones. 

343’-€ / per les dues persones €

Formulari reserva

AVÍS LEGAL: Les dades consignades en aquest formulari s’utilitzaran únicament i exclusivament amb la finalitat d’enviar informació al destinatari mitjançant correu electrònic i per aquesta raó no es conservaran en cap base de dades i s’esborraran un cop s’hagi efectuat l’enviament i s’hagi respost la petició al correu electrònic indicat.