PACK TINES DE PEDRA SECA AMB BAGES TERRA DE VINS

REGALA EL PACK

Envia un correu a hotel@masdelasala.com i t'enviem el xec regal

"les tines i el Mas de la Sala"

DESCRIPCIÓ

Descobreix les tines a peu de vinya, declarades Bé Cultural d'Interès Nacional i un patrimoni vinícola únic, tot fent estada a l'Hotel Mas de la Sala.

Aquest és un itinerari circular de 6 km que transcorre dins del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, seguint el torrent del Flequer, on les antigues feixes de vinya han deixat pas als boscos de pi blanc.

En el punt més allunyat de la ruta, al conjunt de les tines del Ricardo, degustarem 2 vins de la DO Pla de Bages, un de blanc i un de negre, acompanyat d'un pica pica amb productes de la zona, convertint aquesta passejada per conèixer un patrimoni insòlit en una experiència única!

El paquet inclou l'allotjament amb esmorzar a l'Hotel Mas de la Sala, i un sopar o un dinar de temporada amb vi de la DO Pla de Bages.

Es recomana l'ús de calçat còmode, i en èpoques de més calor, una ampolla d'aigua.

DISPONIBILITAT

Cal fer la reserva amb un mínim de 5 dies d'antelació.Mínim per reserva: 2 persones

+INFO I RESERVES

Formulari reserva

AVÍS LEGAL: Les dades consignades en aquest formulari s’utilitzaran únicament i exclusivament amb la finalitat d’enviar informació al destinatari mitjançant correu electrònic i per aquesta raó no es conservaran en cap base de dades i s’esborraran un cop s’hagi efectuat l’enviament i s’hagi respost la petició al correu electrònic indicat.