PACK INTRODUCCIO A LA DO PLA DE BAGES

Prèvia reserva, cada Dissabte a les 12:00 h i de Dilluns a Divendres a les 11:00 h podeu venir a conèixer una mica d’història explicada des del Mas de la Sala. Sabeu que és un Geoparc Mundial Unesco? Voleu conèixer l’evolució de la D.O. Pla de Bages? Voleu saber el paper de la finca de la Sala? Sabeu que ens diferencia d’altres D.O? Sabeu quin element tenim únic al món?

També farem una introducció als nostres vins per tal de que tingueu moltes ganes d’anar a visitar els cellers de la D.O. Pla de Bages. Així doncs, tastarem tres vins, de tres cellers diferents de la nostre D.O. i un oli de les nostres varietats autòctones.

Duració: 1h

Sopeu o dineu còmodament al nostre restaurant. Assaboriu tranquil·lament les comoditats de la vostra habitació i, de bon matí, esmorzeu al nostre variat bufet. 

 

73,5 € / pers.

 

Formulari reserva

AVÍS LEGAL: Les dades consignades en aquest formulari s’utilitzaran únicament i exclusivament amb la finalitat d’enviar informació al destinatari mitjançant correu electrònic i per aquesta raó no es conservaran en cap base de dades i s’esborraran un cop s’hagi efectuat l’enviament i s’hagi respost la petició al correu electrònic indicat.