PACK BIOPOLIS PLAY

1.    ESPAI

Sala de reunions aclimatada, disponibitat tot el dia

  • Muntatge al gust: amb aigües i caramels

 

2.    COFFEE BREAK 1 (Opcional matí o tarda)

  • Assortiment de pasta dolça
  • Suc de fruites
  • Aigües minerals
  • Cafès

Consultar per altres opcions de coffee break i esmorzars

 

3.     ACTIVITAT: BIOPOLIS

Quan mirem amb tots els nostres sentits res a la vida és, simplement, el que sembla!

Biópolis no és, tant sols, un joc de taula sino una potent i versàtil eina basada en els principis del Coaching, la Inteligència Emocional i el Lideratge unit a la Gamificació.

S'ha desenvolupat gràcies a l'esforç d'experts en Desnvolupament Profesional i Organitzacional en els trenta últims anys.

A través d'una dinàmica lúdica-formativa, el participants entren en un contexte d'aprenentatge experimental (Learning by doing) tot desenvolupant el focus de la diada.

Les targetes de Biópolis, basades en l'eina de Coaching "La roda de la vida", s'orienten cap als objectius prèviament plantejats o s'elaboren arrel del que emergeix al llarg de la sesió.

El facilitador va creant "insights" seguint les situacions que genera el joc guiant el final de la sesió cap a un Pla d'Acció que ha estat creat pels propis participants en el transcurs de la sesió, de tal manera que hi pot haver un seguiment i, per tant, un retorn efectiu de l'inversió.

Atenció! Són necesaries dues reunions, per vídeo-trucada, de 45 minuts abans i després de la jornada. Es necesita un informe de l'estat de l'equip i tenir idees de com treballar-lo.

 

Calendari: Tot l’any

Durada:  3'5 hores per a aquest nombre de jugadors

Idiomes:  català, castellà, portugués i anglès.

CONDUCCIÓ DE  L’ACTIVITAT:

Filipa Daniel

www.biopolis.world/es

4.    MENÚ DEL DIA  

 A triar entre 3 entrants, 3 segons i 3 postres

Vi, aigües minerals i cafè

Consultar per altres opcions de menús

 

85'50 € / PERS.

11-18 pers. per més o menys, consultar

Formulari reserva

AVÍS LEGAL: Les dades consignades en aquest formulari s’utilitzaran únicament i exclusivament amb la finalitat d’enviar informació al destinatari mitjançant correu electrònic i per aquesta raó no es conservaran en cap base de dades i s’esborraran un cop s’hagi efectuat l’enviament i s’hagi respost la petició al correu electrònic indicat.