PACK RESTAURANT AMB TAST INTRODUCCIÓ A LA D.O. PLA DE BAGES

28 € – 39 € / pers.

Voleu conèixer els vins del Bages? Els seus cellers? La seva història?

Aquí podreu!

Prèvia reserva, cada Dissabte a les 12:00 h i de Dilluns a Divendres a les 11:00 h podreu conèixer una mica d’història explicada des del Mas de la Sala.

Sabeu que és un Geoparc Mundial Unesco? Voleu conèixer l’evolució de la D.O. Pla de Bages? Voleu saber el paper de la finca de la Sala de Sant Ponç? Sabeu que ens diferencia d’altres D.O? Sabeu quin element tenim únic al món?

També farem una introducció als nostres vins per tal de que tingueu moltes ganes d’anar a visitar els cellers de la D.O. Pla de Bages. Així doncs, tastarem tres vins, de tres cellers diferents de la nostre D.O. i un oli de les nostres varietats autòctones.

Duració: 1h

Un cop oberta la gana, gaudiu del nostre dinar km.0 

Cap de setmana i festius 39 € / pers

Dies feiners 28 € / pers:

 

Voleu conèixer altres oficis de l’època medieval que es feien al Bages?

Si us bé de gust i com a complement a aquesta experiència, us proposem que canvieu totalment de registre, aparqueu els vins i gaudiu de una visita al Centre d'interpretació del Carrer del Balç de Manresa, un viatge en el temps a la Manresa medieval.

Més informació

Formulari reserva

AVÍS LEGAL: Les dades consignades en aquest formulari s’utilitzaran únicament i exclusivament amb la finalitat d’enviar informació al destinatari mitjançant correu electrònic i per aquesta raó no es conservaran en cap base de dades i s’esborraran un cop s’hagi efectuat l’enviament i s’hagi respost la petició al correu electrònic indicat.