Ja sigui en el mateix hotel restaurant o en els voltants podreu gaudir de moltes activitats, d’esbarjo, passejades, bicicleta, aventura... enoturístiques, gastronòmiques, culturals... Hem posat a la vostre disposició uns filtres per facilitar-vos trobar allò que més us interessa. Benvinguts!!!

RUTA GUIADA PEL LA SÈQUIA+TAST DE VINS

REGALA LA VISITA. Envia un correu a hotel@masdelasala.com i t'enviem el xec regal.

La Séquia des del Mas de  la Sala

Dissabge a les 9h, prievia reserva, ruta entre 6 a 10km Idurada unes 3h(mínim)

Ruta guiada descobrint els entorns del Canal Medieval de la Séquia. Una obra de enginyeria Medieval miraculosa, per l'època. Ens endinsarem als boscos del torrent de la Sala i acabarem amb les vistes del Poblat Íber amb vistes a tot el Pla de Bages.

A les 12h conèix la història de la D.O Pla de Bages, expicada des del Mas de la Sala. Sabeu que és un Geoparc Mundial Unesco? Voleu conèixer l’evolució de la D.O. Pla de Bages? Voleu saber el paper de la finca de la Sala? Sabeu que ens diferencia d’altres D.O? Sabeu quin element tenim únic al món?

També farem una introducció als nostres vins per tal de que tingueu moltes ganes d’anar a visitar els cellers de la D.O. Pla de Bages. Així doncs, tastarem tres vins, de tres cellers diferents de la nostre D.O. i un oli de les nostres varietats autòctones.

Duració aproximada: 1h

Preu: 35 €/persona IVA inclòs