Ja sigui en el mateix hotel restaurant o en els voltants podreu gaudir de moltes activitats, d’esbarjo, passejades, bicicleta, aventura... enoturístiques, gastronòmiques, culturals... Hem posat a la vostre disposició uns filtres per facilitar-vos trobar allò que més us interessa. Benvinguts!!!

RUTA GUIADA BICI DE MUNTANYA+TAST DE VINS

COMPRAR

REGALA LA VISITA. Envia un correu a hotel@masdelasala.com i t'enviem el xec regal.

Ruta guiada de bici de muntanya+Tast de vins

Dissabtes a les 9h. Kms: entre 15 a 30km(dependrà del grup) Durada: mínim 3h

La Séquia, els boscos, la història e, senders. Gaudireu d' una descoberta guiada divertida, amb el seu punt d'exigència. Passarem 0els entorns del Parc de la Séquia, pujarem a un dels punts més espectaculars del Bages.

A less 12h podràs conèixer una una mica d’història de la DO Pla de Bages explicada des del Mas de la Sala. Sabeu que és un Geoparc Mundial Unesco? Voleu conèixer l’evolució de la D.O. Pla de Bages? Voleu saber el paper de la finca de la Sala? Sabeu que ens diferencia d’altres D.O? Sabeu quin element tenim únic al món?

També farem una introducció als nostres vins per tal de que tingueu moltes ganes d’anar a visitar els cellers de la D.O. Pla de Bages. Així doncs, tastarem tres vins, de tres cellers diferents de la nostre D.O. i un oli de les nostres varietats autòctones.

Duració aproximada: 1h

Preu: 38€/persona IVA inclòs