Ja sigui en el mateix hotel restaurant o en els voltants podreu gaudir de moltes activitats, d’esbarjo, passejades, bicicleta, aventura... enoturístiques, gastronòmiques, culturals... Hem posat a la vostre disposició uns filtres per facilitar-vos trobar allò que més us interessa. Benvinguts!!!

SERVEIS PER A AMANTS DEL VI AL RESTAURANT HOTEL MAS DE LA SALA

Som Pla de Bages, la entrada al recinte ho evidencia, un cep de cada un dels cellers de la DO Pla de Bages de cada una de les varietats admeses a la DO i una barraca de vinya. Aquí teniu la informació i els serveis que us oferim, no dubteu en consultar i, fins i tot, proposar:

- Servei de WineBar amb servei de vins a copes.

- Voleu saber diferències per a triar millor, demaneu-ho al Christian, el nostre sommelier.

- Botiga amb vins de tots el cellers de la DO Pla de Bages.

- Els vins, al nostre celler, reposen amb temperatura i humitat controlada.

- Aprofitant el tast que oferim -introducció a la DO Pla de Bages- hem creat el Club d'amics del vi i de l'oli del Mas de la Sala.

- Altres tastos que podem oferir aquí, al Mas de la Sala, previa reserva i disponibilitat:

· Tast de 6 vins, de la DO Pla de Bages, amb taula d’embotits artesans de proximitat i de formatges artesans del Bages.

· Tast dels Vins de Finca del Bages (Abadal 3.9, Arnau Oller) i de 2 vins aspirants a ser-ho amb taula d’embotits artesans de proximitat i de  formatges artesans del Bages.

- Podem gestionar, per als nostres clients, visites als cellers de la nostra DO.

- Packs del hotel conjuntament amb els nostres amics de Bages terra de vins, ja sigui amb una bona passejada o amb un bon menjar.