Ja sigui en el mateix hotel restaurant o en els voltants podreu gaudir de moltes activitats, d’esbarjo, passejades, bicicleta, aventura... enoturístiques, gastronòmiques, culturals... Hem posat a la vostre disposició uns filtres per facilitar-vos trobar allò que més us interessa. Benvinguts!!!

Besalú

La importància monumental de Besalú ve donada fonamentalment pel seu valor com a conjunt, per la seva unitat, que la determina com una de les mostres més importants i singulars de la Catalunya medieval. El pont de Besalú al llarg del temps ha estat un referent en l’imaginari col·lectiu i s’ha convertit en una icona que transmet al visitant la idea de l’origen de la història de Catalunya. Un cop has passat el pont, l’estructura antiga i estreta dóna un aire especial a l’itinerari i fa reviure molt més fàcilment als visitants una època ja llunyana però transcendental

El conjunt històric de Besalú és un dels més ben conservats de Catalunya amb edificis religiosos i civils de gran interès, com l’església del monestir de Sant Pere. A la mateixa plaça de l’Església de Sant Pere hi trobareu la Casa Cornellà, considerat un dels edificis romànics-civils més ben conservats de Catalunya. L’Hospital de Sant Julià, l’església romànica de Sant Vicenç, amb algun element de transició al gòtic, l’edifici de la Cúria Reial i la Col·legiata de Santa Maria són altres exemples de l’enorme patrimoni de Besalú al qual dóna accés el Pont Vell, fundat al segle XI i reconstruït al llarg del temps. De 105 metres de llarg i 30 d’alçada, el pont de Besalú és el símbol de la vila i l’entrada principal al nucli antic. No podeu marxar de Besalú sense visitar el miqvé i la sinagoga. Descobert l’any 1964, és el primer i únic edifici d’aquestes característiques trobat a la Península Ibèrica i el tercer dels deu que existeixen actualment a tot Europa. Les excavacions arqueològiques que contínuament es fan a Besalú no fan més que ampliar la llarga llista de punts d’interès del municipi.

MÉS INFORMACIÓ