Ja sigui en el mateix hotel restaurant o en els voltants podreu gaudir de moltes activitats, d’esbarjo, passejades, bicicleta, aventura... enoturístiques, gastronòmiques, culturals... Hem posat a la vostre disposició uns filtres per facilitar-vos trobar allò que més us interessa. Benvinguts!!!

Sant Sadurní d'Anoia i Vilafranca del Penedés, les capitals de la D.O. Penedés

A Sant Sadurní, capital del cava, divertiu-vos amb totes les experiències enoturístiques que la cultura del cava us ofereix. Visita obligada a l'actual Centre d'Interpretació del Cava - CIC Fassina, ubicada en una destil·leria d'esperit de vi construïda l'any 1814 . Passejant pel seu centre històric es descobreixen diversos edificis representants de l'eclecticisme i del modernisme, pel carrer Raval amb la seva antiga torre de defensa en un extrem i la plaça de l'Església, amb el seu campanar gòtic.

A Vilafranca a més del vi de la DO Penedés amb el vinseum, el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya; el món casteller, que culmina el 30 d’Agost en la diada castellera de Sant Fèlix. Descobriu el seu patrimoni, les seves festes i el seu entorn.