Ja sigui en el mateix hotel restaurant o en els voltants podreu gaudir de moltes activitats, d’esbarjo, passejades, bicicleta, aventura... enoturístiques, gastronòmiques, culturals... Hem posat a la vostre disposició uns filtres per facilitar-vos trobar allò que més us interessa. Benvinguts!!!

Manresa, capital del Bages

A Manresa,  l’impressionant vista des del Pont vell del turó coronat per la Basílica de la Seu, un dels millors exponents del gòtic català. El carrer medieval del Balç, absorbit entre dos carrers paral·lels i oblidat en el temps per ressorgir en l’actualitat tal com era. El barroc de la Cova de Sant Ignasi de Loyola, els edificis civils modernistes, el centre històric. Una ciutat per passejar-hi plena de contrastos encisadors. El 2022, l’efemèride dels 500 anys de l’estada de Sant Ignasi on va tenir la transformació que el va portar a escriure els exercicis espirituals, fonament de la Companyia de Jesus.

Les Festes de la Llum i la Fira de l’Aixada ens esperen a finals de febrer. A principis de juny, Manrusiònica i la Fira Vi-Ba, Festival de Música electrònica i Fira del vi del Bages respectivament, ens sorprendran. A finals de juliol, entre la Festa del Tomàquet i les Festes de Sant Ignasi no ens acabarem totes les propostes. I a començaments d’octubre, la Fira Mediterrània, un aparador d’espectacles tradicionals i populars.

Us recomanem aquest capítol de la serie Benvinguts al Bages del David Villareal! I, aquest altre de la serie Benvinguts al Bages sobre la cultura! 

Rutes btt que començen a Manresa, https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/mas-de-la-sala-pla-de-montconill-des-del-congost-mas-de-la-sala-67263925https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/mas-de-la-sala-serrat-dels-morts-des-del-parc-de-lagulla-mas-de-la-sala-67781407

Amb col·laboració de l’empresa bagenca Speaktracks, hem creat una passejada turística de 1 Km. per Manresa.

FUNCIONAMENT DE SPEAKTRACKS:

Per als nostres clients, amb prèvia reserva, disposem de un mòbil amb la rutes ja descarregada. Consulteu la seva disponibilitat!

Si voleu anar amb el vostre propi aparell:

Entreu, des de un PC, a la pàgina web www.speaktracks.com i registreu-vos.

Rebreu un correu amb un enllaç, cliqueu-el i ja estareu registrats.

Busqueu al cercador de rutes “urbana” i “Manresa” i guardeu-la a favorites.

Descarregueu-vos l’aplicació al mòbil, descarregueu-vos la ruta i inicieu-la, és audio-guiada!!!!

Bona passejada!!!!

 

 

MÉS INFORMACIÓ