“...a les masies d’abans, dos xiprers plantats a l’entrada volia dir que s’oferia un àpat complert...”

Benvinguts al Mas de La Sala!

Tenim la gran sort de viure en un territori que produeix molts tipus de conreus amb una industria agroalimentària de molta qualitat. La vinya i la vinicultura n’és un clar exemple. Però, encara que menys conegut, les oliveres no es queden enrere; la Corbella del Bages, varietat autòctona del poble de Súria i la vall del Cardener i la Verdal de Manresa, sense ser del tot autòctona. La primera adient per cuinar a la planxa i a la brasa i la segona per amanides i plats freds.

L’horta riquíssima, la de tot el Bages i en especial la regada per la Sèquia de Manresa, des de Balsareny fins arribar a Manresa amb els ramals del Poal i de Viladordis. Fruits tardans a conseqüència de la climatologia, però sublims i molts d’autòctons com l’Albergínia blanca, anomenada el foie vegetal, el Tomàquet rosa del Cardener, la Col verda manresana, la Mongeta filada del Bages...

Els productes ecològics; el formatge de cabra, el pollastre de pota negra, la pasta, la vedella, la mel... Els artesans; la llet fresca de vaca, els ous campers, el xai, els cargols Vinyal, els embotits 100% naturals... Especial menció a la nostra botifarra d’alls tendres i ceba dolça de l’hort de cal Climent del Poal. Tot un univers de productes de la terra per treballar-los i mimar-los per poder oferir plats amb sabors d’abans, potser fins i tot, un xic oblidats! Plats variats, equilibrats, saludables i de temporada.

Oferim una àmplia gamma de fórmules; menú laborable, menú de temporada, carta. Especial atenció a l’oferta dels més petits de la casa; quatre plats combinats a escollir, anomenats CombiSAC (salut, alimentació i cuina), on el gust de la canalla no està renyit amb la cuina saludable i equilibrada. I per últim, el nostre menú degustació del territori; depenent del que ens arriba, l’elaborem en format de quatre plats i un postres.

Veniu, gaudiu i viviu la vostra experiència!

Germans Sala Blanch