“...a les masies d’abans, tres xiprers plantats a l’entrada volia dir que s'hi podia passar la nit...”

Benvinguts al Mas de La Sala!

A dues de les antigues edificacions de la granja, totalment adequades, independents i integrades a l’entorn, es situen les habitacions. A prop de tot i lluny del soroll, amb una decoració rústica i ben equipades per intentar satisfer les necessitats i les expectatives dels seus hostes. Envoltades d’uns colors i d’uns cants d’ocell canviants seguint les estacions de l’any per fer estimar i valorar el què ens dóna gratuïtament la generosa naturalesa.

La primera amb vistes cara est, quedant tot el Pla de Bages als seus peus, amb els campanars de Cabrianes i d’Artés sobresortin del paisatge planer i al fons, d’on surt el sol i neix el dia, les muntanyes que donen alçada per donar peu a l’altiplà del Moianès. Entre la muntanya natural més alta de Sallent, el Montcogul, que és a l’esquerra de l’”skyline” i el Montcau, dins del Parc Natural de les Valls del Montcau, que queda a la dreta, es dibuixa la silueta del Matagalls el cim més alt del Montseny envoltat per les Guilleries. Les habitacions, amb nom propi; Ximberga, Montcogul, Olzinelles, Cogulló, Roquesalbes... són espaioses, cada una diferent i referenciant un indret encantador del terme municipal de la vila de Sallent. Totes dobles, algunes amb terrassa i una familiar, amb aires de refugi de muntanya...

L’altra, a dues cares, nord i sud, i a tres nivells, el de dalt n’hi ha de dobles i d’individuals. Baixant direcció al gimnàs i encarades a sol naixent, es troben l’adaptada i, a tocar del camp de cultiu, les suites amb banyera d’hidromassatge, totes elles amb terrassa, per si es vol, donar la benvinguda al nou dia assaborint l’esmorzar amb productes del territori.

Veniu, gaudiu i viviu la vostra experiència!

Germans Sala Blanch